reede, mai 23, 2008

Seda kassid (naised) ostaksid


Tuuakse ekraanile vanaldane, lombakas, karva kasvand ja kasimata välimusega, tenniseid kandev, kaaskodanikesse ja eriti naistesse üleolevalt suhtuv narkarist vanamehenäss, kes ei suuda oma keelt kuidagimoodi hammaste taga hoida ega kellegagi arvestada ning kelle ainsaks väärtuseks on tema briljantne mõistus ja naised langevad kui loogu.

Dr House'st räägin. No nii kompu et pista või nahka, noh. Arumaisaa.

Siit järeldus - naistele siiski meeldivad pahad poisid. Kodu luuakse väga teistsuguste ja turvaliste tüüpidega, näljaste pilkudega jälgimiseks on head aga eelpoolkirjeldatud tegelased. Olen kindel, et kui House oleks välimuselt täpselt sama ja ka sama tark, kuid hirmpositiivse ja turvalise meelelaadiga, ei paneks ta pea kedagi njamitama.
Ja olen enam kui veendunud, et oma populaarsusest suure osa võlgnebki sari House'i tegelaskuju "vastikusele". Ja ka selles olen kindel, et teleriekraani on ju tore noolida, kuid päriselus ei kannataks sellist tüüpi küll välja:)
Seni aga noolin ekraani edasi.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sellest sissekandest teen järgnevad spekuleerivad järeldused:

1) tõenäoliselt olen ma siiski homo, kuna ma seda seriaali vaatan
2) mind sa päriselus välja ei kannataks, kuna mul on antud sarja nimitegelasega mõningaid (rõhutan: vaid mõningaid) sarnasusi ...

Sipsik ütles ...

1) arvan, et mehed vaatavad seda muudel kaalutlustel, ehk ka selleks, et tahaksid alateadlikult sellised pohuistlikud naistemagnetid olla. tean mitut kes seda vaatavad meeleldi. aga noh, sinu kalduvusi ma muidugi ei tea:)
2) .....intrigeeriv.....;)

Babajagaa ütles ...

Koju ei tooks aga telekast vahin küll:))

Tanza ütles ...

Ma ka vaatan aga seda sarkasmi pärast, mida mees pritsib.

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Kahjuks või õnneks ma pole selle seriaali austaja :)

soodoma ja gomorra ütles ...

see mees on minuuu...
ärge näppige!!!!!

Sipsik ütles ...

Hmm, paistab et läheb kätšiks:)
Võitluseta ma temast ei loobu, teadmiseks!
;)

Babajagaa ütles ...

Mina küll kätshima ei hakka:) Ma peaks väheke sassis omadega olema kui siukse mehe endale nopin. Ei ma piirdun tema sarja telkust nautimisega:)
Pealegi mulle ei meeldi endast vanemad mehed, seega tüdrukud DR. House on puhtalt teie päralt:))