kolmapäev, jaanuar 15, 2014

15/365 - Tilulilu

Üldiselt ma ei kuula ja peaaegu et ei kannata tilulilu muusikat.
Eelistan oluliselt teistsugusemat.
Ühe erandiga :)

Erandiks siis minu koristamismuusika.
Ok, kui igahommikuselt põrandaid ja tekstiiliga kaetud mööblit üle käin, siis see ei lähe koristamisena arvesse, see lihtsalt 10 minutit vehkimist. Koristamine on see, kui veidi põhjalikumalt vaja toimetada ja selleks eraldi aeg võtta.

Vot siis on minul taustaks prantsuse tilulilu muusika legend Joe Dassin. Ma ei tea, kohe uus energia tuleb tema taustal sisse ja samal ajal, kui jalg tatsub ja puus nõksub, käivad ka käed tunduvalt kiiremini :D

Aga vot nüüd tahaks küll huviga uurida, et kuidas teised end koristamise lainele saavad ja hoiavad? Mul näiteks on päris raske seda põhjalikumat möllamist ette võtta. Kui tuju tuleb, on kõik väga hästi, kuid ega seda tuju ju tellida saa... Seal tulebki appi Dassin. Aga... hea meelega saaks ehk mõne muugi nipi, ära tüütab muidu :)
Enibadi?

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Meil käib nii. Viimasest koristamisest on möödas piisavalt kaua aega (1, pigem 2 nädalat), et põrandale tekkinud puru, karvad ja muidu mustus juba olemist häirima hakkavad. Igapäevaselt ei tee me midagi. Kui teeks, ilmselt ei koristaks põhjalikumalt kunagi. Nii, ja siis lihtsalt tuleb võtta see tund, midagi ei ole parata. Meespool kulutab pool tundi tolmuimejaga liuglemisele, naispool tatsab sama tee maha karvase mopiga + lapiga paljad siledad pinnad. Igasugused erilahendused tulevad ette veel harvemini, kui sanitaartehnika välja arvata :) Lohuta end, et pärast on ilus istuda ja korras elamist imetleda!

sesamy ütles ...

Hooked on Classics.
Seda on neli plaati ja see on Totaalne Reipusmuusika :)

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.


Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.