reede, jaanuar 24, 2014

24/365 - Saun

Fännan sauna. Kohe ikka päriselt.
Teagi, kas see on sellest, et mul on alatasa kusagil kontide sügavamates kihtides külm või olen ma lihtsalt sedavõrd eestlane, kuid saun on mulle ikka kohe väga oluline.

See soojus, mis igast poorist sügavuti sisse imbub. See aeg, mille sa veedad puhastudes, vedeledes ja kas iseendaga olles või kellegi vahva kaaslasega juteldes. Need iluprotseduurid, mis saavad teostatud, kuna on aega ja ruumi mökerdada ja mässata. See tulemus, mida tunned pärast sõrmede all, kui neid üle naha või juuste libistad.

Saun on midagi lihtsalt niiiii oma.

Täna katsetasime ära uue kodu sauna. Esimest korda :) Kurask, on ikka hää asi küll!
Saun on ehitatud alles mõned aastad tagasi ja ikka päris värske alles. Leiliruum suuuuur ja avar, lava 3-korrusega ja vähemalt 2,5 meetrit. Aknaga :D Mulle hirmsasti meeldivad aknaga leiliruumid :)
Ja mis põhiline - keris on nii võimas, et -20-se kraadi juures ei läinud sauna, mida pole vist talviti kunagi köetud ja see talv kohe kindlasti mitte, kütmiseks aeg rohkem kui mõni tund :D Arvasime algul, et terve päev kulub, et eraldiasuvat saunamaja soojaks saada, kuid võta näpust :D

On, millega rahul olla... Tõepoolest õnnelik, et valitud koduga sai kaasa nii suurepärase lisa :)

3 kommentaari:

ingel ütles ...

Kui raastid, pane mõni pilt ka. Nii tahaks näha su uut elamist. :)

Sipsik ütles ...

Tegelt on mul mõte küll hakata natuke ka pilte tegema. Siiani kuidagi nagu pole jaksanud. Tahaks teha enne ja pärast teema :)

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.


Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.