kolmapäev, jaanuar 08, 2014

8/365 - Sõltlane

Mul on tekkinud jube vastik komme näksida.
Varem pole sellega kunagi mingit teemat olnud, kuid just viimasel ajal... Ja just arvuti kõrvale.

Varem hurjutasin oma ema, kellel telefonikõne minuga tekitas alati näksimisvajaduse ja nii ta telefonitorusse midagi ragistas või krõhvitses. Enamasti õuna.

Nüüd siis ise samasugune. Hetkel näksin küll porgandit (hea värske amps), kuid samas seisab siin kõrval ka kauss mandlite ja pistaatsiapähklitega. Ja nii mõnelgi õhtul käsi muudkui sirutub ja sirutub. Ise ei saa arugi, et söön ja ega keha ei tahagi, millegipärast aga ikka sirutan taas käe.

Vahel toon köögist isegi õuna või tomati. Need kah head näkitsemiseks... Õnneks kommid ja šokolaad võivad seista, nende järele sirutan end ülimalt harva (maitsevad, kuid ei tekita enamasti haaramisreaktsiooni).

Veel üks needus on õhtune tassike (siuke pooleliitrine) kuuma kakaod. Seda nüüd küll vaja ei oleks :D
Lähengi kohe vaatama, kas on piisavalt piima, et taas üks laar kakaod keresse kütta :)

3 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

Ma ka just mõni päev tagasi helistasin tudengile Tartusse, et kuulda ta eksamist ja siis ta teatas mulle, et: Iga kord, kui sa mulle helistad, siis sa sööd....

Sipsik ütles ...

:D
Huvitav emade komme :)
Või siis tuleb see ehk sellest, et kui hakkad helistama oma lapsele, siis võtad muudest toimetustest aja maha, istud ja hakkad eesseisvat kõnet nautima? Siis tunduks väga loomulik samal ajal miskit head näkitseda...

Max Bent ütles ...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äri laiendamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsasutused on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge otsige enam, sest me oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust e-posti teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Need on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume huvilistele laenu mõistliku 2% intressimääraga. Vahemik ulatub 5 000 00 eurost kuni 100 000 000 00 euroni.