teisipäev, jaanuar 21, 2014

21/365 - Seekord siis avalikult


On 23. november 2013. Ilmad on viimased paar nädalat olnud üks sombumeri ja päevad akna taga ühtlaselt hallid. Minu sees ja meie kodus aga kerib taaskord lootus - kas ehk... Kui viimasel ajal on enne päevi tulnud paariks-kolmeks päevaks migreenilähedane peavalu, mille lõppedes saabuvad ka päevad, siis seekord pole peavalu olnud. Jälle - kas võiks loota? Kas julgeme?
Tänaseks on päevad mõni päev hiljaks jäänud ja ei malda enam oodata - eile tõi Vanamees testi ja tema survest ("Tee kohe see test, ma toon homme uue, kui vaja", "Noh, kas nüüd on juba hommik, et saaksid testi tegema minna?" - kell oli veidi peale südaööd...) hoolimata otsustan testi teha täna hommikul.

Ärgates avastame, et üle pika-pika aja on päike väljas ja ilma rõõmustamas. Tõotab tulla ilus päev. Kas ehk veel ilusam?
Teen testi, hetkega ilmuvad kaks triipu...
Rõõmustan, kuid samal ajal võtan uudist üllatavalt rahulikult. Vanamees on palju rohkem ärevil - küll õhkab, küll haarab kätega peast (magamata ööd ei lõppe veel niipea...) ning iga natukese aja tagant käib triibulist testi vaatamas.

Väikemees on 9 kuud vana. Kahe lapse vanusevahe saab eelduste kohaselt olema 1a 5k. On jah väike vahe, kuid... kui miskid kanalid on lahti tehtud ja lapsi jagatakse, siis pole siin jokutada midagi - tuleb võtta, mis võtta annab :)

Seekord kavatsen riskida ja rasedusest juba enne sünnitamist kirjutada. Vaatame siis, kuidas läheb. Esialgu kirjutan mustandisse, ei avalda. Väikemeest oodates olin aga lausa nii pelglik, et ei kirjutanud üldse. Nüüd on hirm väiksem ja kuna keha on raseduse korra juba eduka finaalini viinud, on seekord kindlustunne hoopis suurem ja ega hiljem ei mäleta enam ei fakte ega emotsioone. Seega panen kirja :)

27. november: Vanamees on nii armsalt ära pööranud. Käib ja õhkab ja hoolitseb mu eest nii, et ka mulle tuleb meelde, et "Oih, rase :D Jälle! Alles ma ju olin rase... Appikene, ma teen seda jälle!". Aga see pidev hoolitsemine on nii nunnu ja selle moega võiks ju kogu aeg rase olla :D Kuigi ega ma ka muul ajal väga kurta saa, kuid siiski tahaks ju aina enam ja enam hoolitsemist...

Kummaline mõte tuleb pähe: "Huvitav, kas mulle ongi kombeks rasestuda vaid kahel korral aastas?"
Mõtlen sellega seda:
1. rasedus - november 2000 (katkes)
2. rasedus - mai 2005 (peetus, tehti kirurgiline puhastus)
3. rasedus - november/detsember 2010 (emakaväline, kärbatati haiglas süstide ja tablettidega)
4. rasedus - mai 2012 (Väikemees, jehuu:D:D:D)
5. rasedus - november 2013 (...)

1. detsember: Juba mitu päeva olen kuidagi ülimalt emotsionaalne ja kurb. Kardan. Millegipärast kardan, et taaskord on rasedus peetunud. Juba hakkasin unistama, kuidas hoolimata keerulisest perioodist kahe erinevas eas pisikese üheaegsel kasvatamisel saab Väikemehel olema mängukaaslane, kui tulid peale sellised hirmud.
Lihtsalt... sümptomid on ära kadunud. Tunnused, mis alguses olid, on kadunud. Juba. Nii loodan, et tegelikult on kõik hästi ja pisike Siputis kasvab ja toimetab mul kõhus ning mu hirmud on emotsioonidest, valusatest kogemustest ja lihtsalt lolliks läinud peast põhjustatud...
Visiit arsti juurde on ka alles homme, eks siis selgub tõde. Ootan ja kardan seda samaaegselt.

7.detsember: Ei saanud arstil targemaks. No tegelikult niipalju sain, et rasedus on, asub ilusasti emakas, kuid täpsemateks hinnanguteks liiga tilluke alles.
Aga... sümptomid on tagasi :D Pidevalt on nii halb olla, et tõmba kott pähe, kuid oksendada pole ma kunagi osanud. Ehk siis leevendust ei saa, keerleb niisama. Ja magada tahaks ka sisuliselt kogu aeg.
Samas on Väikemees sellises eas, kus vajab sagedast tähelepanu ja püüan talle seda ikka anda. Ehk siis enamasti lähen ka koos temaga magama, kuna ei suuda muudmoodi.
Praegu ei jõua ma ära tänada Vanamehe eest - ta ikka teeb sisuliselt kõik ette-taha ära... Laseb mul iiveldada ja puhata, et jaksaksin muul ajal end püsti ajada :)
Aga kui tugineda eelmisele rasedusele, siis mõne kuu pärast on lootust tugevale paremusele :)

20.detsember: Täna siis targem :) Analüüsid kõik suurepärases korras, tehti ka ultraheli. Siputis vehkles oma tillukeste käekestega, olles ise vaid mõni cm pikk :) Vastas eeldatavale suurusele ja praegu tundub kõik ok.

22.detsember: Appi kui vastikut unenägu ma nägin! Olime Saares ja mul algas verejooks, rasedust sama palju kui praegu. Olin pikali, püüdsin arstiga ühendumisi koordineerida ja samas hästi rahulik olla. Et ehk annab veel päästa.
Väikemeest oodates olid unenäod küll ülimalt kummalised, kuid kindlasti mitte jubedad. Siis ma sünnitasin näiteks valgeid kassipoegi...

Jõulud: Endiselt on tugeva iivelduse hood. Vahel võtab ikka päris jalust. Teine hetk on aga kõik kõige paremas korras ja mingit iiveldust poleks nagu olnudki...
Kummaline, Väikemeest oodates oli iiveldust ikka suht vähe. Aga ise arvan, et ehk asi selles, et olen krooniliselt puhkamata/magamata praegu. Ei saa ööundki täis, mis siis veel lisaunest rääkida. Ju keha lihtsalt reageerib koormusele selliselt.
Teavitasime ka perekonda, oli elevust ikka küll :)

31.detsember: Täiesti nullpäev! Tahtsin nii palju ettevalmistusi aastavahetuseks teha, kuid terve päeva on olnud nii halb olla ja süda on jukerdanud ja... Oehh. Ikka kohe tõeliselt halb on..
Vanamees teeb ise kõik ettevalmistused ja kantseldab Väikemeest. Mina olen täitsa audis omadega :(

1.jaanuar: Uskumatu energia! Aina teen ja toimetan ja möllan ja olen asjalik ning produktiivne. Misasi see eilne nüüd oligi? Tänasega võrreldes täielik müstika! Ja enesetunne on ka lausa imeline :)

11.jaanuar: Mulle ei meeldi, et mul kõht pidevalt pinges on ja kere valutab. Saan aru jah, et emakal oli koormusvaba aega vaid 8,5 kuud, et ma ei ole 20-ndates ja taastun aeglasemas tempos ning et üleüldse ei ole keha veel lõpuni taastunudki, kuid ikka tahaks ju olla sama heas füüsilises vormis kui Väikemeest oodates...

15.jaanuar: Tunnen ennast veidike rahvavaenlasena. Lapse soo osas.
Kuidagi on nii, et inimesed kujutavad ette, et komplekt on lahe. Võimalik, et ongi, kuid... mulle tundub, et ma ei oska seda mõtet piisavalt väärtustada. Nii kui Väikemees oli sündinud, hakati uurima, et kas ikka teine veel mõttes ja et võiks ikka tüdruk ka tulla ja vot kui vahva oleks jne. Jah, võib-olla oleks lahe, kuid... Ma ei oska end täna tüdruku emaks mõelda. Kui tuleb tüdruk, eks ma siis muidugi hakkan oskama, kuid kuna mul täna on poiss, siis on minu jaoks kuidagi naturaalne olla poja ema. Mingid patsid ja nukud ja printsesside teemad? Noh, eks tuleks õppida... Aga ma ise pole neist asjust lapsena hoolinud ega hooli ka täna. Lapsepõlves olin rohkem marakratt kui poisid mu ümber ja laevukesed, raadiod, onnid, parvetamine, indiaanlaseks olemine ja lasso vibutamine, tongipüstolid ning tõrvikute meisterdamine olid minu mängud. Kui naabriplikadega maal kodu mängisime, olin mina alati pereisa. Missivõistlustel kohtunik, mitte kandidaat jne :D
Seega mina kujutan ette, kuidas me siin lastega hakkame tulevikus konnasid jahtima, linnukestele söödamajasid ehtima, puu otsa onni tegema ja muud taolist. Aga teetassikesed, kroonid ja punupatsid? Oehh... Kui tulemas on tüdruk, saab mul olema keeruline end ümber häälestada... Samas jääb alati lootus, et minu tütar oleks sama marakratt nagu ma isegi olin :)
Ja mis veel - kujutan millegipärast ette, et kui lapsed on nii väikese vanusevahega, siis on ühest soost neil kuidagi nagu mõnusam koos kasvada... Ma ei teagi, miks nii ett kujutan.
Igatahes saan kõigi eelduste kohaselt kahe päeva pärast (17.01) ka lapse soo teada. Rasedust 13 nädalat ning külastan taaskord dr Šoisi, et meelerahu huvides lasta Oscar-test teha. Ja kuna see aparatuur on nii megavõimas, siis enamasti saab teada ka soo. Eelmine kord samal ajal saime :)

20.jaanuar: Püüan end kokku võtta ja Šoisi külastuse muljed koondada, ehk saab end seejärel julgeks mõelda ja uudisega lagedale tulla :)
Kui eelmine kord läks ligi 2 tundi, siis seekord olid kõik sooned ja kahinad, luud ja siseelundid niivõrd hästi "kättesaadavad", et meil kulus vaid 0,5 tundi :D
Sain teada, et laps on ideaalses seisukorras ning saab kõike vajalikku väga hästi kätte. Hirmus tubli tegelane - lehvitas ja siputas seal hoolega :) Ise vaid miskine 5cm pikk, kuid kõik elundid on paika liikunud ja kõik vajalik olemas. Nüüd vaid vaja areneda ja täiustuda :)
Loomulikult ei saa anda kunagi 100%-list garantiid, kuid kõigi eelduste kohaselt on tegu väga heas seisus terve ja tubli lapsega. Loodan väga, et nii see ka jääb :)
Šoisi juures oli taaskord lõbus. Ajas mind korduvalt niimoodi naerma, et kõht rappus ja titt hüppas :)
Tähtajaks praegu 28.juuli ...
Kuna testile eelneb ka vereanalüüs, kus spetsiifilisi hormoone uuritakse, siis sain teada, et minu hormoonid käituvad imelikult. Eelmine kord ajas see arsti segadusse ja tal oli kõhklusi, seekord aga teatas, et väga hea, et olin 1,5a tagasi ka käinud - nüüd ta sai vana analüüsi ka arvesse võtta ja saabus selgus majja. Minu hormoonid käituvatki veidralt - eelmine kord, olles 34, andsid ainult hormoonid arvutiprogrammis pimesi minu vanuseks 25. Nüüd, kui olen kohe 36 saamas, andsid hormoonid pimevastuseks 15 :D:D:D Arst muigas ka ja teatas, et mul olevat mitte-tavapärane hormoonide käitumine.
Ma nüüd pean emaga rääkima, kas ta ikka lubab mul sünnitada, kui ma nii alaealine olen :D
Ja noh, selliste hormoonide puhul polegi midagi imestada, et ma varasemas elurütmis edukalt rasestuda ei suutnud ...

Ahjaa, tegemist ongi poisiga :D:D:D No on jah selline servast rahvavaenlase tunne, kuid ma ei saa midagi teha - see teeb ikka kohe õnnelikuks :) Ja ega ma teistele sünnita, ikka meie perele :)
Lisaks... (vot see võib nüüd küll ütlemata veidralt kõlada...) ... ma pelgasin servast konkurentsi. Ma olen ikka paras ego ja mulle meeldib kohe väga mõte, et mu poisid on mu ümber suured ja tugevad ja mina olen see "õrn" naisolevus, keda nemad kambakesi hoiavad :D Et mina olen ainus naine meie pisikeses peremudelis. Peamine, et mul jagub tarkust tulevikus seda kohta loovutada, kui poisid oma elu ise seadma hakkavad...


Et siis jah, nagu te ilmselt naerumärkide koguse järgi ka ise arvata võite, olen ma eufoorias :)
Ja aidake siis pöidlaid hoida, et mu ebausust üleastumine ja selle murdapüüdmine oleksid igati edukad :)


51 kommentaari:

herz ütles ...

Millised suurepärased uudised!
Sipsik, NIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tore! Hoian pöidlaid ja varbaid!

Helena ütles ...

Nii tore, et kõik hästi läheb. Arvan, et suur osa edukast rasedaks jäämisest/rasedusest moodustab enda rahulikkus, väiksem närvipinge, stabiilne ja hooliv keskkond, iseendaga rahulolu. Mul on suurem poiss ja tüdruk u 1,4 kuuse vahega. Põhimõtteliselt nagu kaksikud - mõtlesin nad koos kooligi panna, aga vaatasin, et tüdruk ikka võiks veel aastakese küpseda :) Palju õnne ja vastupidamist!

Liis ütles ...

Need on tõesti imelised uudised! :) Aitäh jagamast ja hoiame teile kõigile nüüd pöidlaid ja varbaid, jõudu-jaksu koos-kasvamisel ja kosumisel:)

Sellise kaliibriga sissekanded tekitavad ikka paratamatult hetkeks tunde, et kõik teised blogid (ja eelkõige omaenda plaanitud sissekanded) on kuidagi nõnda tühised maailma- ja elumastaabis:P

Anonüümne ütles ...

oi mis vinged uudised :D hoian pöialt ja väga kõvasti! ja kui tõesti kanalid lahti, siis ega see väike õekegi end kaua oodata lase :D

soodoma ja gomorra ütles ...

Nii loogiline, õiged inimesed on kokku saanud!
Loodus saab aru, kuhu on vaja panustada.
Ilusad uudised!
Õnned!

Sipsik ütles ...

Atähh, atähh :) Kõik õnned ja pöidlad-varbad saavad rõõmuga vastu võetud ja head soovid tallele pandud :) Eks ma ikka natuke pelglik olen ja vaprusevärinad käivad peal selle avalikustamise pärast, seepärast on eriti hea teada, et on häid soove kuskile tagataskusse kogunenud :)

Liis, postita ikka vahel ka midagi :) Vahel võib mõni täiesti suvaline ja ootamatu teema kellelegi päris hinge sisse minna - näiteks nagu minu viimastest kannetest üllatasid mind tagasiside keelele ja munale :D
Mina igatahes ootan pidevalt ja no ei ilmu ja ei ilmu... Herz hakkas taas tubliks, kui kobisetud sai, äkki sina ka :D

Unknown ütles ...

Ma arvan, et ema kasvab nii kokku oma lapse sooga, et ongi raske teisest soost last ette kujutada. Ma olen tohutumalt tänulik just oma tüdruku üle ja ei pahandaks, kui järgmine ka tütarlaps oleks. Kuigi - nüüd, kus tüdruk olemas, pole enam vahet, kes tuleb (kui tuleb), mõlemad oleks väga lahe variant :D

Sipsik ütles ...

Just, seda arvan minagi :) Harjumuse jõud :)
Eks muidugi mõlemast soost laste vanemad oskavad mõlemas liigas orienteeruda, kuid täna oskan ma jah pigem väikest poissi ette kujutada. Aga mine tea, ehk lihtsalt oli alateadvuses see teamine mingil naturaalsel tasandil olemas ja tunne sõltus ka sellest :)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Suured suured õnnesoovid ka minu poolt! Olen täiega häppi teie pärast ja no näed, algul ei saanud vedama, nüüd ei saa enam pidama! :P Hoian pöidlaid, et kõik kulgeks kenasti aga sinu meelestatuse juures arvan, et kõik läheb plaanipäraselt. Ja lisaks hoiavad sind ju Vanamees ja Väikemees :) :) :)

LegaalneBlond ütles ...

Jeesus kui pingeline lugemine aga õnneks ilusa lõpuga :) Minul ja mu õel on 1 aasta ja 4 kuud vahet. Ülimõnus vahe. Aga ise küll praegu teist beebit ette ei kujutaks. Nii et minu saavutuseks jääb 2 last 13-aastase vahega :)

Cat ütles ...

Palju õnne ja pöidlaid! Muide tohutult ilus kuupäev tähtajaks:) P


Kaisa

ingel ütles ...

Kõik sõnad tunduvad praegu nii magedad - ma lihtsalt lasin paar pisarat, sest kõik need enda vanad emotsioonid ja mälestused lendasid peale. Ja palun sellist pingelist postitust enam mitte õrnahingelistele emotsioneerijatele mitte postitada. :)

Nii hea meel teie üle! Ole tublike.

Anonüümne ütles ...

Rõõmutunnet, mida tundsin on raske sõnadesse panna. Sinu lugu on kui koopia minu loost, mille algusest on möödunud üle 10 aasta. Aastaid tagasi kirjutasin Sulle, et lootus alati jääb.
Ka meie saime oma i-täpi (küll tüdruku näol) tulekust teada kui tähistasime poja esimest sünnipäeva - ootamatu uudis, sest teekond on esimese lapseni oli pea 9 aastat pikk, mistõttu tundus uskumatu, et i-täpp nii kiirelt ja kergelt tuleb.
Tänaseks on I ja i-täpp nagu kaksikud, ühesugused nii oma välimuselt kui ka hobidelt. Siiani meenutan heldimusega aega kui poja kuulas kõhus väikese tita tegemisi ja aitas tita sündmise järgselt mähkida ja sööta ning valvas õde, et keegi talle liiga ei teeks.
Soovin Sulle rahulikke öid ja rõõmsaid unenägusid.
PS sünnikuupäev on hästi ajastatud ;) palun siis sellest kinnipidada :)

Sipsik ütles ...

:D:D:D
No näete nüüd, nii armas kohe lugeda :D
Ja see julgustab, et mitmed siin kirjutavad, et väike vahe ei olegi ainult hullumaja vaid et kokkuvõttes on lastel endil sellest ka suur rõõm :) See on see, mida ma niiiiiiiväga loodan :) Et on õlg kõrval ja hea koos kasvada ja mängida ning ka lollusi teha :) Õppimine ja sõbrad samuti suht samast ajast, seega kokkupuutekohti rohkem :)

Aga jah, kuupäev on tõesti lahe, eksole :) Kaisale mõeldes itsitasin isegi, nüüd aga Cranberry seos kah veel :D Püüan siis pisiga läbi rääkida, ehk peab tähtajast kinni :)

Ingel, ei ole nüüd vaja pisardama ka hakata :D Aga noh, püüab siis vähem üllatada :D See aasta ja selles projektis neid üllatusi välja tulnud juba üksjagu, võtaks nüüd vähe rahulikumalt:)

Ning veel... Uskumatu, kuidas tegelikult on meie ümber ikka otsatult palju neidsamu muresid, mis enese kanda olles nii ebaõiglased tunduvad... Ja siis on rõõm seda suurem, kui selgub, et ongi üllatavaid õnneksminekuid :D

Nii soovin neidsamu häid emotsioone veel päris mitmele, kes seda blogi siin lugemas käivad... Ausõna, hoian pöidlaid ja mõtlen neile teemadele sageli...

Mari-Liis ütles ...

Palju, palju õnne Sulle ja su perele! Mul on nii nii ha meel!

Unknown ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Sipsik ütles ...

Tänud, Mari-Liis ja Kadi :):):)

Ma ise pelgan ka, et eriti algus saab keeruline olema... Kuid ehk sellevõrra mõne aja pärast lihtsam? Ning vaatasin ka ise, Kadi, et kipun kuidagi väga sind jäljendama :D Samm on sama, mis teha :)

Unknown ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Loojangukuma ütles ...

Kuude viisi kellegi blogi lugema ei jõua ja kui jõuan, siis niisugused põrutavad uudised!!! :)
Saadan ka head ja soojad ja rõõmsad õnnesoovid Sinu ja Su pere poole teele! :)))

Tirtsikas ütles ...

Mul on siiralt hea meel! Et kõik hästi läheks :)

lina ütles ...

Olen kuulda ütlusi, kui ma sain tagasi oma abikaasa, me abiellusime üle 9 aastat ja on saanud kaks last. asi ei lähe hästi ja meil on alati hea meel. kuni ühel päeval mu abikaasa hakkas käituma nii, nagu ma ei saanud aru, ma olin väga segaduses, kuidas ta mind kohtlema ja lapsed. hiljem, et kuu ta ei tulnud koju ja ta helistas mulle, et ta tahab lahutust, ma küsisin, mida ma olen valesti teinud, et väärivad seda tema enda käest, mis ta ütles, et ta tahab lahutust, et ta mind vihkama ja ei tahan näha mind uuesti oma elu, ma olin vihane ja ka pettunud ei tea mida teha, ma olin haige kauem kui 2 nädalat, sest lahutus. Ma armastan teda nii palju, et ta oli minu jaoks kõik ilma temata minu elu ei ole täielik. Ütlesin oma õde ja ta ütles mulle, et võtke õigekirja ratas, ma ei usu seda kõike loitse asja. ma tahan proovida, kui midagi välja tulema see. Võtsin Dr okojie tagastamise mu abikaasa mulle, mulle öeldi, et mu abikaasa on võtnud teise naise, et ta loitsu teda sellepärast ta mind vihkama ja ka tahavad meid lahutavad. siis nad ütlesid mulle, et nad on valatud loitsu talle, et teen ta tagasi minu ja lapsed, nad seisuse õigekirja ja 1 nädal pärast mu abikaasa helistas mulle ja ta ütles mulle, et ma peaks talle andeks, ta hakkas vabandama telefoni ja ütles, et ta elab ikka veel mulle, et ta ei tea, mis temaga juhtuda, et ta jättis mind. see oli lummuses, et ta Dr okojie seisuse talle, et teha talle comeback mulle täna, mina ja mu pere on nüüd jälle õnnelik täna. aitäh Dr okojie eest, mida olete teinud mulle oleksin midagi täna, kui ei oma suurt õigekirja. Ma tahan teile mu sõbrad, kes läbivad kõik selline armastus probleem saada tagasi oma abikaasa, abikaasa või endine poiss-sõber ja sõbranna kontaktide drokojiehealinghome@gmail.com. ja te näete, et teie probleem lahendatakse viivitamatult. Ta on spetsialiseerunud lahendamisel muid probleeme, sealhulgas järgmised:
(1) Kui sa tahad oma ex tagasi.
(2) kui teil on alati halvad unenäod.
(3) Tahad edendada oma kontoris.
(4) Kas sa tahad naisi / mehi kulgema pärast teid.
(5) Kui soovite last.
(6) Kui teil on vaja rahalist abi.
(7) Kui soovite ravi HIV AIDS
temaga nüüd kohe lahendus teie
probleeme Drokojiehealinghome@gmail.com
aitäh

Unknown ütles ...

Kas olete mingeid rahalisi raskusi? Kas sa vajad laenu
Tühjendage oma võlad? Kas oled ärimees või naine, kes kavatsevad laiendada
oma firma? Pakume kõikvõimalikke laenu eraisikutele, ettevõtetele ja
koostöö asutustega, kes vajavad laenu madala intressimääraga ning
3% võtke meiega täna ehtne laenu e-posti teel:
Rohkem infot Jh.trusfund@Outlook.com.

Tänud

James harry

Unknown ütles ...

Kas olete mingeid rahalisi raskusi? Kas sa vajad laenu
Tühjendage oma võlad? Kas oled ärimees või naine, kes kavatsevad laiendada
oma firma? Pakume kõikvõimalikke laenu eraisikutele, ettevõtetele ja
koostöö asutustega, kes vajavad laenu madala intressimääraga ning
3% võtke meiega täna ehtne laenu e-posti teel:
Rohkem infot Jh.trusfund@Outlook.com.

Tänud

James harry

Unknown ütles ...

Tere kõik,

Ma olen proua Susan nälgima, Kirjutan selle kirja, sest olen väga tänulik selle eest, mida proua Clara Morgan tegid minu ja mu pere, kui ma arvasin, et ei olnud lootust ta tuli ja teha oma pere tunne elus jälle viib meid laenu madala intressiga 3% ma pole kunagi mõelnud, et on ikka tõeline laenu andjad internetis, kuid minu suurim üllatus sain laenu ilma raiskab palju aega, nii et kui sul on seal otsivad laenu mingeid rahalisi põhjuseid üldse siis ma nõu sa saada e pr Clara Morgan VIA: {clara_morgan@outlook.com} rohkem infot selle tehingu

MA SOOVIN SULLE KÕIKE PARIMAT

parimate Soovidega
Proua Susan nälgima

Anonüümne ütles ...

Kas teil on vaja laenu? Mis tüüpi laenu sa otsima? võtke meiega täna kell (kellyjerry040@yahoo.com) oma laenu ja rohkem teavitada.

Anonüümne ütles ...

KIIRE LAEN OFFER NÜÜD.
Tere,
 Minu nimi on pr Vanessa, ma olen pärit Barcelona Hispaania, ma abielus, mul on
otsinud tõelist laenufirma viimase 5 kuu jooksul ja
Kőik oli hunnik petuskeemid, kes tegi mulle neid usaldada ja lõpus
päeval, võtsid nad oma raha ilma midagi vastutasuks kõik
Ma loodan, et ta oli kadunud sain segaduses ja pettunud, i arvates on väga
raske toita oma pere, ma ei ole kunagi tahtnud midagi teha
laenu firmad internetis, nii et ma läksin laenata raha välja
sõber, ma ütlesin talle kõik, mis juhtus ja ta ütles, et ta saab mind aidata, et
ta teab laenu firma, mis aitab mind igal laenusumma
vaja mulle väga madala intressimääraga 2%, et ta just
Laenu neilt, lavastas ta mulle, kuidas taotleda laenu, ma tegin
nagu ta ütles mulle, i kohaldada neid E-post: (williamsloans14@gmail.com), ma ei ole kunagi uskunud, kuid ma proovisin ja minu
Suurim üllatus sain laenu 24 tunni jooksul, ma ei suutnud uskuda,
Olen õnnelik ja rikas jälle ja ma olen tänades Jumalat, et selline laen
firmad nagu seda on veel olemas peale seda petuskeemid kogu kohti,
palun ma soovitada kõigile seal, kes vajavad laenu, et minna
(williamsloans14@gmail.com) nad kunagi ei sa, ja
oma elu tuleb muuta, kui minul.

Unknown ütles ...

Minu nimi on Rayna Schinken, kes naaseb eelmise aasta septembrini. Oder Dr. Pärast lugemist Zulu Issandat ja tema täiuslikku vaimu, vajasin abi Durchi abikaasa päästmiseks. Mul oli meeleheitlik vajadus üleloomuliku abi järele, füüsiline jõupingutus mehe päästmiseks on alati ebaõnnestunud. Mu abikaasa lahkus armastusest ja hoolitses mind ja mu lapsi 7 aastat pärast õnnelikku koju. Olen teinud nii palju kahju, on silmitsi koduvägivallaga, on olnud professionaalne valetaja ja ennekõike hakanud narkootikume ja alkoholi kasutama hakkama. Kui ta tahtis lahutada, ei saanud ta enam piinata. Ma ei kaotanud oma meest kummalise kummitusega, teadsin enne, kui ta abiellus, et ta oli armastav mees, aga ma ei teadnud, mis see oli.

Dr. Issanda Suulu tehtud magic oli nii suur, et igavese abikaasa zloti suhtumine ja ihaldus muutus 24 päeva pärast kasvu lõppu. Dr Zulu Lord Spiritual House Hause, um Miks ma saan soovitada Jegorjewitschi tegelikkust ja tööd. Dr Zulu Herr ei tee kellelegi võlu, Ein Spell kestab igavesti. Ma jälgin oma abikaasat von October's käitumist, see on ikka sama, ta ei jätnud mind enam kunagi armastama, armastus kasvab iga päevaga, jätkan tegelemist õnnistustega, mis järgivad Zulu Issanda rünnakut. Umzu scherzen, mitte ainult halvim vaenlane, vaid pärast seda, kui ma seda kasutan, võin ma soovitada entusiasmi, ma saan teid aidata
1) Edenda, tehke seda, mida teete.
2) teenige raha või võida loterii.
3) ettevõtte edu saavutamiseks.
4) vaimne probleem.
5) võidab algatuse.
6) Leia oma elukaaslane.
7) Kas hästi tasustatud töö.
8) Kontrollige oma abielu.
9) armu ja saada inimeste võlu.
10) kaotatud raha salvestamiseks.
(11) Auf ravib sind kõigist haigustest. HIV / AIDSi ei saa ravida ja ravida nagu RAK-i
(12) lahendab raseduse probleeme ja kaitseb sind oma lastega. Saada uuesti e-posti aadress Dr.zulugreattemple@gmail.com või WhatsApp +234975609697

Unknown ütles ...

Tere
See on teavitada üldsust, et rooma-katoliku kristlik organisatsioon on avanud rahalise võimaluse, et aidata abivajajaid inimesi, näiteks rahalist abi. Nii et kui teil on rahalisi raskusi või kui teil on mingeid rahalisi probleeme ja kui teil on oma äritegevuse alustamiseks vajalikud vahendid või peate oma arveid maksma välja oma pika ja lühiajalise kestusega ning madala intressimääraga 2% aastas üksikisikutele ja ettevõtetele. Palun võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil: (romancatholic19@gmail.com) Piibel ütleb (Lk 11:10) kõigile, kes küsib saab; see, kes otsib otsib; ja koputama avaneb uks. Nii et ärge unustage seda võimalust, sest Jeesus on eile, täna ja igavesti sama. Palun, see on mõeldud tõsiselt mõtlemiseks ja Jumalale, kes kardab inimesi, võta meie siirast tervitusi Rooma katoliku kristlikust organisatsioonist. Võtke meiega ühendust täna selle e-posti teel: (romancatholic19@gmail.com)

Unknown ütles ...

Paku taskukohast laenu (Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com) Ettevõtte veebileht: https://jessicarojasloanfi.wixsite.com/website
Kas teil on vaja ettevõtte laenu või isiklikku laenu madala intressimääraga 2%, kui jah?

Laenusumma:
Tagastamisperiood:
Perekonnaseis:
Sugu:
Laenu sihtotstarve:
Amet:
Kuu sissetulek:
Natuke sinust:
Täisnimi:
Eesnimi Perekonnanimi:
Sünnikuupäev:
Telefon: (kodus, mobiilil)
E-post:
Praegune aadress:
Tänav:
linn:
maakond:

Huvitatud taotlejad peaksid võtma meiega ühendust e-posti teel: (Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com) whatsapp +2349079785567 või ettevõtte veebileht: https://jessicarojasloanfi.wixsite.com/website
Paku taskukohase laenu (Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com)

Regards

Proua Jessica Rojas

dr daniels ütles ...

Taotle kiirlaenu !!!!!!!!!

Kas otsite vahendeid krediidi ja võlgade tasumiseks? Kas leiate end a
natuke vaeva tasumata arvetega ja ei tea, kuhu minna või kuhu minna
pöörduda? Aga kui leiate usaldusväärse võlgade konsolideerimise ettevõtte, kes seda suudab
aitame teil vähendada igakuist osamakse, nii et teil oleks taskukohane
tagasimaksevõimalused ja ka hingamisruum aasta lõpus
kuu ja arved tuleb maksta? Ashtondillonfirms on kindel, et laenukodu on
vastus. Vähendage oma makseid, et leevendada igakuiseid kulusid. Huvi korral lahkelt WhatsApp +1 (347)808-5696 VÕI e-post: ashtondillon250@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

See sõnum on mõeldud kõigile neile, kes vajavad laene, soovivad oma soove täita, kellel on projektid, mida rakendada või laenutaotlusi nende vajaduste rahuldamiseks. Oleme valmis teie rahaliseks abiks ja võtke meiega ühendust nii kiiresti kui võimalik e-posti teel: mattiasbergmann6@gmail.com

Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Anonüümne ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pakume inimestele eluraskustega toimetulemiseks laene, lühiajalisi, keskmise pikkusega ja pikaajalisi laene neile, kes seda vajavad. Teie laenusummal pole vahet, efektiivse ja soodsa intressimääraga. Kui teil on vaja laenu, võtke meiega ühendust ja küsige lisainformatsiooni saamiseks e-posti teel: mattiasbergmann6@gmail.com

Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega

Loan lender ütles ...

Do you need a loan to pay off Bills?
Do you need a loan?
Do you need Personal Loan?
Business Expansion Loan?
Business Start-up, Education,
Debt Consolidation Loan
Hard Money Loans
Loan for any thing ?
We offer loan at low interest rate of 2%
Loan with no credit check,
email: abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

Bill ütles ...

Õigustatud laenu saamine on alati olnud suur probleem klientidele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust. Krediidi ja tagatiste küsimus on klientide jaoks alati mures, kui nad taotlevad laenu õigustatud laenuandjalt. Aga .. me oleme laenutööstuses selle erinevuse saavutanud. Saame korraldada laenu vahemikus 5 000,00–500 000 000,00 eurot kuni 3% intressiga. Vastake kohe sellele meilile: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

Meie teenused hõlmavad järgmist:

Võlgade konsolideerimine

Teine hüpoteek

Ärilaenud

Isiklikud laenud

Rahvusvahelised laenud

Laen igat liiki

Perelaen
rahastame väikesemahulisi laenufirmasid, vahendajaid, väikesemahulisi finantsasutusi, kuna meil on piiramatu kapital. Lisateabe saamiseks laenu hankimise kohta võtke meiega ühendust, võtke meiega ühendust WhatsApp +27653716382 võtke meiega ühendust, vastake kohe sellele meilile: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
Veebisait: https://billjohnsonloanfir.wixsite.com/billjohnsonloanfirm

Hr Bill Johnson

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Offerta di prestito tra privati in Italia ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Anonüümne ütles ...

Laenu saamise asemel sain oma juba programmeeritud tühja sularahaautomaadi kaardi, et võtta 30 päeva jooksul päevas maksimaalselt 5000 dollarit. Mul on selle üle nii hea meel, sest sain eelmisel nädalal oma enda kätte ja olen seda kasutanud 50 000 dollari saamiseks. Hr Mike annab kaardi välja vaid vaeste ja abivajajate abistamiseks, ehkki see on ebaseaduslik, kuid see on midagi toredat ja ta ei ole nagu teised inimesed, kes teesklevad, et neil on tühjad sularahaautomaadi kaardid. Ja keegi ei jää kaardi kasutamisel vahele. võta temalt oma, soovitan teda täielikult. Saatke talle lihtsalt e-kiri aadressil (blankatm002@gmail.com

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pakun kiirlaenu kõigis erinevates valdkondades. Kui vajate laenu, võtke meiega ühendust niipea kui võimalik.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Gerald Walter ütles ...

Ma tahan tänada Karin Sabine'i eest 9000 euro suurust laenu, kui vajate kiiret laenu, vältige võltsraha laenuandjate pettust ja taotlege ehtsa laenufirma e -posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp + 34632725157.

شركة القروض الصادقة ütles ...

أنا مسرور جدًا بخدمتك {European Union Loan Syndication}. إنه لمن الرائع حقًا العمل مع مستشار مالي مهتم حقًا باحتياجات وظروف وتفضيلات عملائهم. ما أثار إعجابي حقًا هو الطريقة التي استغرقتها للحصول على شعور بما كنت فيه ، وعمق معرفتك ، وتفكيرك الجانبي ، ومنهجك المنطقي. إن سلوكك المهني والأخلاقي والرعاية يثير ثقتي واحترامي وأنا أوصي بكل سرور بـ {European Union Loan Syndication} هنا ، حيث كان هناك صدق شديد في التعامل مع عميلهم ، فقد تمكنت من تلقي 15000 دولار منهم في 3 مايو 2022: أرسل لهم بريدًا إلكترونيًا على EuropeanUnion_loansyndication @ outlook.com أو رقم WhatsApp +393509828434 للحصول على قرض سريع

Loan seekers ütles ...

Head päeva Kallid laenuotsijad, kas vajate kiiret finantskrediiti ***? * Väga kiire ja otsene ülekanne pangakontole * Tagasimakse algab kaheksa kuud pärast raha laekumist pangakontole * Madal intressimäär 1% * Pikaajaline tagasimakse (1-30 aastat) Kõrgus * Paindlik ***siis igakuiselt makse*. Kui kaua seda rahastatakse? Pärast taotluse esitamist *** Eelnevat vastust võite oodata vähem kui 24 tunni jooksul rahastust 72-96 tunni jooksul pärast Teilt vajaliku teabe saamist. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust aadressil: unisoncreditunion344@gmail.com ja täitke allolev laenutaotlusvorm. Laenutaotluse vorm: Täisnimi:................... Riik:................................ Osariik:.............. Linn:............. Sugu:................ ......... Telefoninumber:........... Laenusumma :........... Kuu sissetulek:.......... Amet:................... .... Laenuperiood:...................... ................. Laenu eesmärk:........................ .... ....... E-posti aadress:...................... ................ Kas olete varem kandideerinud?........................ Ootame teie kiireloomulise taotlusvormi täitmist. Saada meile:
( unisoncreditunion344@gmail.com ) Parimate soovidega. Hr UNISON Ettevõtte nimi: UNISON CREDIT UNION E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com

Loan Offer. ütles ...

Tere, krediidi saamiseks võtke ühendust ülaloleval e-posti aadressil. kas vajate äri- või eralaenu? Väljastame eraisikutele ja ettevõtetele laene alates 3000 € kuni 600 000 000 € intressimääraga 2% aastas. Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com)

Kiire laenupakkumine.