neljapäev, jaanuar 23, 2014

23/365 - Poolenisti audis

Ma olen kohe päriselt ka kohutavalt väsinud.
Vahel on tunne, et liiga palju on korraga käsil.
Nagu teed ja toimetad, kuid milleski ei ole produktiivsus selline, nagu sooviks.

Aga jah - kolimine (ikka veel on vaja korterist kola kokku pakkida ja uude koju vedada), uute elanike jaoks korteri ettevalmistamine, uues kodus lahtipakkimine ja asjadele koha leidmine (kuna palju olulist mööblit on veel puudu ja saab alles jupphaaval soetatud olema), püüd lapsega tegeleda ja tema vajadusi jälgida, ise oma nõrga ja nigela enesetundega võideldes püüd positiivne olla, magamatus-magamatus-magamatus, ettevõtte kallal väikestviisi töö tegemine, eluks vajaliku otsimine/hankimine, koolis käimise intensiivsed perioodid/väga pikad päevad, klaveriõpingud, jaanuariga lõppev poolaasta koolis ja sellest tulenev hullumeelne hulk teste ja töid, mida esitada. Külm, väga-väga külm ja see pidev enese sissepakkimine ja auto eelsoojendamine ja kraapimine. Pisidetailid, millega vaja maja juures tegeleda, kuna enne ostu ei tea ju paljut ja siis muudkui avastad ja sebid ja korraldad. Ühes kohas lepingud lõpetada, teises alata. Teavitamine siia ja sinna. Jne jne jne...

Kõike seda tundub lihtsalt ühekorraga jube palju olevat.
Aga lohutan end sellega, et kõik on mööduv. Saavad ka need hullumeelselt väsitavad ajad mööda ja siis ehk kunagi saab jälle rahulikumalt hingata ja suuta voodisse minnes ja raamatut kõhule võttes sealt kasvõi ühe reagi lugeda, enne kui unedemaale kukkuda. Või mis lugeda... võiks ju suuta raamatu avadagi :D

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Brrrr....Loe värskest Marist Ardo Reinsalu arvamuslugu, et ajanappus on isikuomadus ja isiklik valik :)

Evelyn ütles ...

Jäta tegemata asjad, mis pole kriitilised! See võib kehvasti lõppeda, kui praegu liiga palju rabad! Kui sa oled väsinud, siis tähendab, et vajad puhkust ja keha teab, mis talle vaja on :)

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.


Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.