esmaspäev, detsember 01, 2014

191/365 - Tuul & Äike

Tormid, äike ja muud loodusjõud on mulle alati tugevat emotsiooni pakkunud. Mida võimsam on möll, seda enam mul silm särab ja veri mässab :)

Kunagi, põhikoolis käies, oli meil vaja teha referaat loodusjõududest. Kuna nii-nii minu teema, siis läksin ma otse loomulikult servast lolliks. Ehk siis, kuna ma ei suutnud valida, tegin kahel teemal korraga, pealkirjaks sai "Tuul & Äike". Ja kuna läbi töötatud raamatuid sai hea hulk olema ja isal oli võimalik töölt koju laenutada trükimasin, siis tegin referaadi trükitult ja väiksema raamatu mahuga lausa :D Iganes pikk ja põnev sai teine, mäletan nii mõndagi detaili siiani päris eredalt.

Igatahes küsiti mult peale esitamist luba töö kooli raamatukogule anda :) Noh, oli ju hea kokkuvõte paljudest teostest ja huvilistel kergem infot neelata.
Loomulikult ma lubasin.

Nii et minu pikkade-pikkade õhtute ja öötundide trükitu on olnud raamatukogus "teavikute" hulgas :) Sellest pole aga aimugi, mis sest tänaseks on saanud... Kas on veel alles või kusagil ahjus oma lõpu leidnud :)

1 kommentaar:

Anonymous ütles ...

Ma olen nii uhke ja õnnelik, et saan olla siin, et jagada seda tähelepanuväärset, imelist ja erakordset tunnistust, ma lihtsalt ei suuda praegu uskuda, et mu endine on siin koos minuga, palub kõiki oma halbu tegusid ja räägib mulle, kuidas ta tundis end kogu aeg tühjana ta oli ära, jättis mu maha ja tegi mulle nii palju haiget pärast lahutust, mis juhtus mõni kuu tagasi. Ja kogu see ime juhtus kohe pärast seda, kui ma palusin dr EGWALIlt abi, olen täna maailma kõige õnnelikum naine, ma ütleksin, et mul on endine jälle kõrval. See on ime minu ja mu pere jaoks ning igavene nauding ja rõõmsameelsus. Ma olen praegu nii õnnelik ega tea, kui palju väljendada oma tänu ja tunnustust dr EGWALI -le. Soovitan teda väga, kui vajate viivitamatut abi, kuna see on tagatud, usaldage mind.
Saatke talle täna e -kiri /dregwalispellhome@gmail.com või kaudu
WhatsApp: +2348122948392