reede, detsember 12, 2014

Ümmargune on ka vorm + kops

Mul on viimasel ajal koledamast koledam magusaisu peal. Pidevalt.
Loodan, et see on vaid periood, mitte püsiv, kuna ma pole sellise naljaga harjunud ega tahagi harjuda. Pole elus magusat vajanud ja nüüd selline sõltlane siis...

Igatahes olen ma siin viimasel ajal ikka aeg-ajalt poodi suunduva Vanamehe ostunimekirja lisanud Kalevi "Kasekese" kommid.
Ükspäev sai tal sellest ilmselgelt siiber ja ta ilmus koju terve kilo Kasekese batoonidega... Et mis ma tirtsutan.

Nojahnoh. Ja mis te arvate, mida ma oma magusaisus nüüd teen? "Täna sööme kommi ja homme sööme kommi...", nagu kõlavad lauluread... Ja ikka mitmeid kordi päevas saab kausist näppamas käidud.
Õhtul hilja aga, kui lapsed magamas ja toad koristatud/nõud pesema pandud ning kell südaöö lähedal (nagu näiteks praegu), kui algab minu aeg, teen ma enesele taaskordse hirmsuure tassi (600ml) musta teed piimaga (enamasti viies kuni seitsmes sel päeval), võtan kõrvale peotäie komme ja krõbistan need kõik ära...
Ühtepidi nauding on teistpidi masendav. Aga Vanamehe väitel meeldivad talle kurvid ja ta teeb endast oleneva, et minust taas kõhnikut ei saaks...

Raske saab see võitlus mul olema! Ma tean küll, et poi nt on ka ümar ja vaat kui hästi vee peal püsib, siis ikkagi ei tahaks ma rannahooajaks poistuda. Üle aastate (3a) on saabumas suvi, mil ma pole rase ega keha sünnitusest taastumas ja lõpuks ometi võiks mu peegelpilt mulle ju taas meeldida :)

*****************
Aga teisest teemast - kas teil on aimu ka, kui kukkumistundlik on üks väline kõvaketas?
Minu oma kukkus kerge kopsuga riiulilt lauale ja enam ei ühildu arvutiga ja plõksub...
Kas mul on vaja mainida, kui palju olulist infot mul seal on, mis arvutisse duubeldamata? Ja kui meeletu (loe: võimatu) töö saab olema kogu seda infot taastada?
Selle kohta ei oska öelda muud, kui et "Sa vana p****".

7 kommentaari:

Evelyn ütles ...

Kusjuures mul on ka viimasel ajal magusaisu.. Panen külma ilma arvele :)

Ruta ütles ...

Mina ei ole asjatundja. Aga mees ütleb, et ülitundlik. Igasugune põrutus või vomps põhjustab mehhaanilise shoki ja selle tulemusena enam arvutiga ei kontakteeru. Andmed kadunud ei ole, aga katkiselt kõvakettalt saab info kätte ainult spetsialist. Seega õrnalt sisse pakkida ja abi küsida. Edu.

Sipsik ütles ...

Efku, kui ka mulle selle magusaisu juures Estonia baleriinide kleidid selga läheksid, ma üldse ei kobiseks :) Nüüd aga pole isegi külm vabanduseks :)

Huhhhh.... ma siis pakin ta hoolega sisse ja suundun abi otsima :D Sest see info oleks ilmvõimatu muudmoodi taastada...
Tänud :D

Evelyn ütles ...

Selle pärast ma oma isu üritangi mõistlikkuse piires hoida :)

Unknown ütles ...

mul oli sama lugu, kas Kaseke või Mesikäpp. Aga see oli imetamise ajal - oli vaja kiirelt kaloreid tagasi saada ja kommist saab kiiredkalorid :)

Sipsik ütles ...

Mina ka siiralt loodan, et see äkkitekkinud isu imetamisaegne energiavajadus. Sest kui see nüüd külge jääb, siis on küll hapud lood!

Anonymous ütles ...

Ma olen nii uhke ja õnnelik, et saan olla siin, et jagada seda tähelepanuväärset, imelist ja erakordset tunnistust, ma lihtsalt ei suuda praegu uskuda, et mu endine on siin koos minuga, palub kõiki oma halbu tegusid ja räägib mulle, kuidas ta tundis end kogu aeg tühjana ta oli ära, jättis mu maha ja tegi mulle nii palju haiget pärast lahutust, mis juhtus mõni kuu tagasi. Ja kogu see ime juhtus kohe pärast seda, kui ma palusin dr EGWALIlt abi, olen täna maailma kõige õnnelikum naine, ma ütleksin, et mul on endine jälle kõrval. See on ime minu ja mu pere jaoks ning igavene nauding ja rõõmsameelsus. Ma olen praegu nii õnnelik ega tea, kui palju väljendada oma tänu ja tunnustust dr EGWALI -le. Soovitan teda väga, kui vajate viivitamatut abi, kuna see on tagatud, usaldage mind.
Saatke talle täna e -kiri /dregwalispellhome@gmail.com või kaudu
WhatsApp: +2348122948392