neljapäev, detsember 04, 2014

197/365 - Enese katmisest

Kui ma siin juba moe teemadel targutama hakkasin, siis toon kohe sama soojaga välja enese kõige olulisema veendumuse naiseks olemise ja riietumise teemal. Ja selleks on enese katmine vs paljastamine.

Nimelt olen ma veendunud, et soovides välja näha kui NAINE, tohib korraga paljastada vaid ühe poole kehast - kas siis alumise või ülemise.

Üleni kaetud ja salapäraselt rõhutav kinnine lõige on muidugi alati ok, kuid praegu räägin paljastamise soovist. Ehk siis selleks, et mitte näha välja kui kerge ja odav pakkumine, tuleb rõhutada üht. Kas siis avar dekoltee/paljad õlad/muu taoline või siis mini. See, kui seljas on napilt kanni kattev riideese ning ülalt pungitavad ka tissid, tekitab minu teada vaid üheseid signaale.

Kui rõhutatud on rind/õlad, siis kaetud taguots ja jalad jätavad meeldivalt ahvatleva mulje. Ja kui rõhutatud on imelised jalad, on ütlemata seksikas nt pikk varrukas.
Nii palju, kui meesterahvastega seda teemaks olen võtnud, on nad tuliselt sama meelt olnud. Liiga palju näitamist on... liiga odav.

See on minul vist reegel nr 1, kui riideid valin.

1 kommentaar:

Anonymous ütles ...

Ma olen nii uhke ja õnnelik, et saan olla siin, et jagada seda tähelepanuväärset, imelist ja erakordset tunnistust, ma lihtsalt ei suuda praegu uskuda, et mu endine on siin koos minuga, palub kõiki oma halbu tegusid ja räägib mulle, kuidas ta tundis end kogu aeg tühjana ta oli ära, jättis mu maha ja tegi mulle nii palju haiget pärast lahutust, mis juhtus mõni kuu tagasi. Ja kogu see ime juhtus kohe pärast seda, kui ma palusin dr EGWALIlt abi, olen täna maailma kõige õnnelikum naine, ma ütleksin, et mul on endine jälle kõrval. See on ime minu ja mu pere jaoks ning igavene nauding ja rõõmsameelsus. Ma olen praegu nii õnnelik ega tea, kui palju väljendada oma tänu ja tunnustust dr EGWALI -le. Soovitan teda väga, kui vajate viivitamatut abi, kuna see on tagatud, usaldage mind.
Saatke talle täna e -kiri /dregwalispellhome@gmail.com või kaudu
WhatsApp: +2348122948392