esmaspäev, detsember 22, 2014

Hea sõbranna...

Mul on sõbranna, kes on otsustanud paberõhukeseks muutuda. Ei, valetan, natuke endast ikka säilitab, kuna muidu kaovad tissid ära. Ehk siis kavatseb olla tissidega paber.

Nonii. Sihikindlalt toimetab selles suunas ja toimib. Toimib niiväga, et natuke nagu ajab servast kadedaks ja nii, eksole :D
Muidugi on hea meel, kui teine saavutab eesmärke, kuid ega see siis kade olemast keela, ütleb minu loogika.

Saab siis teada, et mitte-enam-nagu-nooruses-paberõhuke-mina on sattunud kommikuradi küüsi.
Ja kui meeste vahel olevat vendlus, siis naiste vahel olevat õelus ning see on selle ehedaks tõestuseks: käib minul telefonis piiks-piiks ja Smartpost väljastab mulle ilusa kinkepaki, kus sees suur hunnik... komme :D Imehäid, kusjuures :D Ta väidab, et need tema lemmikud, kuid ma hästi ei usu, et tema paberjas välimus just kommipaberist tulnud on. Ja kuna neid müüakse kaaluga, oli neid sinna pakki ikka hoolega kaalutud!!!

Et siis jah. Kui ma siin virisema hakkan, et olen nii paks jne, siis süüdi ei ole mitte minu ahne keel ja püsimatud näpud vaid Vanamees, laste kõikjalt ilmuvad jõulukommipakid ja õel(ik) sõbranna :D

3 kommentaari:

Evelyn ütles ...

Näh, ma ikka ju ainult hea pärast! Ahvatlusest ülesaamiseks pidi kõige parem tee ju ahvatlusele järgi andmine olema :)

Eve Piibeleht ütles ...

Catherine Deneuve olevat kunagi öelnud, et alates teatud vanusest tuleb valida, kas hea näeb välja nägu või tagumik. Tema ise olevat valinud näo, sest oma tagumikku tavaliselt ei näe. Hääletan poolt. Häid jõule koos kommidega ;)

Sipsik ütles ...

:D
See ütlemine on ikka väga hea :)