neljapäev, detsember 04, 2014

200/365 - Avalikud käimlad kui kerge foobia

Tänu ilmselgele kempsukultuuritusele on mul teatav foobia avalike käimlate suhtes. Olen sellest ka kunagi varem kirjutanud, kuid teema liiga jõhker, et seda mitte korrata. 

Nimelt ei saa mina aru teatavatest nähtustest ühiskasutatavates naiste tualettides.
Kobiseda võiks ju palju üle, kuid enim ajab mind imestama prilllaudade täislastus.... Et mismõttes nagu???

Ma ei ole võimeline kohe üldse aru saama, miks peaks nagu lehm laiali lödistama, eksole. Ok, ütleme, et ei õnnestu muudmoodi. Kuidas krdi moodi on aga võimalik täis lasta prilllaua tagumine kaar? Kas olen mina anatoomiline friik, et kuidagipidi ei näe end sellega hakkama saavat? Enese arvates täiesti teistega sarnane, nagu ühised saunaskäigud on tunnistust andnud. Prilllaua tagumise osa täislödistamiseks on aga ilmselgelt tarvilik mehelik anatoomia ehk siis midagi londi taolist, millega annab vehkida. Kuidas seda aga teostatakse naiste tualettides? Ok, saan aru kui üks londiste kusagil ringi traavib, kuid seda nähtust leiab pea igas avalikus käimlas… vaevalt et see üks londistatud naine kõikjale jõuab.
Müstika.
Ja rõve. Püüaks nüüd ometi veidi kultuursemalt, eks.

Teine kohutav nähtus on ukse taga lõgistajad. Näed ju, et uksel on punane liblikas ees. Tunned, et uks ei anna värvipimedusest hoolimata esimesele tõmbele/lükkele järele – mida ometi sa edasi sikutad? Et äkki suudad ukse toore jõuga lahti tõmmata? Ok, tõmba siis. A mis sa edasi teed? Ma olen ju seal ees ja ei tule enne välja kui lõpetanud olen. Istud mulle sülle? Ära parem tee katsetki...

Avalikud peldikud on ühed ütlemata ökad kohad. Kahjuks aga ei õnnestu neid alati vältida, kuigi pigem hoian viimase võimaluseni jalgu risti.

4 kommentaari:

Helena ütles ...

Nagu ma kunagi varem sellele prill-laua küsimusele vastasin - osad tagakaared saavad kastetud ilmselt poisslaste poolt, kes koos emadaga naiste wc-sse satuvad, kuid ilmselt suudavad ka osad naised sellega kuidagimoodi hakkama saada...

Riina ütles ...

Lont ja vehkimine... :D :D
Aga jah, olen ka selle üle juurelnud - mis puusaringe peab seal poti kohal tegema, et prill-laud on sedasi täis lödistatud.
Näed, Ellen ka ei saa aru, mismoodi see võimalik on:
https://www.youtube.com/watch?v=IoemSQOjO3s
(vt. minutid 1.48-2.10)

Unknown ütles ...

uksetaga lõgistaja olen ma ise ka olnud, sest tihtipeale on järjekord vetsus ja tegelikult mõni kabiin on tühi aga keegi ei katsu ust. Aga selle prilllaua triki saladuse 1 x sain teada - Amigos aastaid tagasi oli liblikas vaba peale ja kui ukse lahti tegin, siis oli jalgadega prilllaual Soome proua 50+ aastates. Ise silmini täis. Kuidas ta sinna otsa üldse sai - see on müstika.

Loojangukuma ütles ...

Võeh, täpselt sellise ilge kogemuse osaliseks sain hiljuti ühes polikliinikus, kus juba wc välimisel uksel seistes oli eemal seina ääres näha pruuni-kirju ( välimised küljed ka! ) pott ja ma sõna otseses mõttes tulin sealt tagurpidi välja. Selline pilt avanes nagu düsenteeria käes vaevlev lehm oleks seal viibinud..

WC ise oli küll unisex, seega ei oska öelda kumb sugupool seal rõvetsemas käis.

Muidu väldin ka, kui vähegi võimalik, sest neist väljudes ( ka siis, kui pealtnäha midagi hullu pole ) on tunne, et peaks end üleni pesema.