neljapäev, aprill 24, 2014

114/365 - Kärsitu arvutikasutaja

Aeglased arvutid ajavad mind lihtlabaselt hulluks...

Enamasti toimetan ma nii, et avatud on korraga alati kaks netibrauserit. Ühes tegelen eraasjadega, mida on korraga avatud minimaalselt 4 tab´i (+ vahel ka kooli erinevad keskkonnad), teises on töö (veel minimaalselt 3 tab´i), vajadusel ka pangad. Sageli aga kisub asi läbuks ja siis on neid avatud tab´e tunduvalt enam. Vahel ka üks või paar brauserit lisaks.

Korraga on avatud ka 2-3 meilikontot. Era, 1 töö ja vahel ka 2. töö.
Samuti paar-kolm Exceli faili. Lisaks notepad. Vahel ka Word.
Pilte näpin ja jooniseid teen viimasel ajal üliharva, seega neis toimetavad programmid praegu enamasti suletud.

Vahel ma mõtlen, et see on nii sellepärast, et arvutis käin praegu pea eranditult vaid siis, kui poiss magab. Ja kuna ta meil magamisega just ei hiilga, siis on seda aega õite napilt. Sest kodused toimetused tahavad ju ka sellal tegemist. Seega tuleb ahnitseda, eksole.
Aga kui ma siis meenutan ajaarvamist enne poissi, siis ei ole mingit erinevust. Ikka on mul sada erinevat asja korraga käsil ja mitte lihtsalt niisama tiksumas, vaid ikka pidevalt töös/tegelemises.
Lihtsalt... erinevas vallas tuleb ju pidevalt erinevaid asju pähe, kus järgmine hopsatus on eelmisest käigust tulenev ja nii see pall veereb.
Niipea, kui omast arust midagi lõpetatud saan, sulgen ka tab´i. Aga enne seda jõuan avada mitu uut :D

Ja seetõttu pole siin imestada, et aeglasesse masinasse sattudes kipuvad juuksed peas püsti tõusma.
Näiteks hullun ma viimasel ajal oma läpakat kasutades (koolis olles ja ka muidu väljaspool kodu tuleb ju seda kasutada). No jääb jokutama ja kerib ja kerib... Ei reageerigi mu käsklustele max 1 (ok, halastame ja anname aega - 2) sekundiga :D Ja ei huvita, et läpakas juba 8 aastat vana - ikka tahaks, et lippaks nagu noor sälg.
Seda enam olen ma õnnelik ja tänulik sügisese idee üle osta mulle lauaarvuti. Vähemasi on vajalik liigutatud KOHE ja minu juuksed alluvad gravitatsioonile :)

Kommentaare ei ole: