teisipäev, november 18, 2014

166/365 - Ribid katki

Kunagi lapsepõlves juhtus nii, et mu oma vend viskas mul ribid nihkesse :)

Ei, me ei olnud teineteise suhtes reeglina vägivaldsed. Mängisime palju koos ja meil oli alati tore.

Tol saatuslikul päeval olin mina saanud just äsja endale uued dressid. Ega siis polnud ju nii, et lähed poodi ja ostad. Kui keegi sai vihje, et miskit on kuskile tulemas, tuli jaole saada :) Ja need olid eriti ägedad - ei veninudki kohe välja vaid hoidsid vormi :D Veinipunased mustade peente triipudega...

Mängisime meie kortermaja lastega hoovis ja turnisime keldriaknast sisse-välja. Seal oli aga lahtist klaasvilla ja ühe korra komistasin õnnetult ja sain villakiud oma uutesse dressidesse.
Hakkasin neid puhtaks nokkima, kuna ei tahtnud neid ei oma uutele, saate aru - uutele! - dressidele ega ka naha sisse.
Vend, kes oli parajalt väike (ja seega mitte veel päris tagajärgi arvestada oskav), tahtis aga mu tähelepanu ja eks ma siis kähvasin miskit. Tema aga reageeris ootamatult (ta on terve elu olnud pigem vana rahu ise, seepärast kummaline käik) ja viskas mind mingise rauakolakaga. Raske ja roostes, samas mõõtudelt suht väike. Miskine ehitusdetail.

Tabas mind rinnaku keskele. Jube valus oli. Aga noh, eks ikka õues mängides saab haiget ja kuna keldris ehitusprahi keskel kolamine oli keelatud, ei saanud ma seda vanematele tunnistada. Ja no mis ma ikka kaeblen, vend ju väike ka ja puha.

Nii see teema jäi. Üsna pikka aega oli liigutamisel ja sügaval hingamisel valu, kuid mis siis. Sain ju hakkama ja maha see valu ei murdnud.

Unustatud teema kuni ligi kahekümneseks saamiseni, mil keegi arst küsimusi esitama hakkas. Ja siis selguski, et mul 4 roiet ühenduskohast tugevasti nihkes ehk siis ei ole vastakuti.
Käega katsudes tunneb seda ilusti :) Oskaja silm näeb ka. Ca cm on "kõrguste" vahe :)

Kommentaare ei ole: