laupäev, november 22, 2014

Minna

Kui Vanem Poiss on milleski veendunud, on teda pea võimatu ringi veenda. Mõne aja jooksul võib ta uue info küll omandada, kuid endale pähe määrida ei lase ta miskit. Kui ikka temal on mingisugune arusaam asjast, siis täpselt nii ongi!

Nii sai meil teatavasti Mummist Mimmi ja issi oli pikka aega kindlalt (n)emme. Väga pikka aega olid kassid ka auh'id ning igasugused lambad-kitsed-sead-jänesed-pardid on konkreetselt mämm-mämm :D Lisaks muudele häältele või sõnadele, kuidas miskit. Aga kindlalt söödavad :D

Täna veetis poiss päeva Sofia-nimelise tütarlapse seltsis ja nüüd oleme siis meie ka targemad, et neiu tegelik nimi on Minna. Ja kõik. Ükski veenmine ei aita, Minna on Minna.
Ainult et Minna osutus nii fantastiliseks neidiseks (ikkagi 4a vanem ju), et poiss ei saanud silmi ega käsi küljest. Käis ja imetles, paitas ja silitas, õrnal heldinud toonil "Minna-Minna-Minna" kallistusi saatmas.Täielik sabarakk oli :) Ta on küll alati Sofiast vaimustuses olnud, kuid sellist paitamist-kallistamist ja kleepumist pole varem olnud :)

Aga pärast "Pätt alla" fraasi on hakanud neid kahesõnalisi ikka tulema. Iga päevaga tundub miskit uut tulevat ja lõpuks saab ehk juba ka täitsa aru, mis ta räägib :D Kuigi enamasti ma saan ka, kuid eks see sõnavara ju piiratud ole.
Samas ise aru saab ta hirmutavalt paljust... Peab ikka korralikult jälgima, mida suust välja ajada :)

Kommentaare ei ole: