reede, november 28, 2014

177/365 - Nõudest

Kiiksude alla käib kindlasti ka minu vajadus hoida sööginõud alati väga kindlalt...

Kasvõi näiteks nõudepesumasinas. Kahvlid ja noad käivad kindlas asendis ja kindlates vahedes! Lusikatega sama teema - ei saa ju olla mingit segasummasuvilat! :)
Kruusid oma vahes, kausid omas jne... Väikeste variatsioonide ja optimaalsusega, kuid üldine joon on kindel.
Taldrikutega... neil on ju igal tüübil oma koht olemas! Mismõttes neid suvaliselt asetatakse???

Ükspäev sattusime just sel teemal arutlema ja selgus, et mu vend on selles täpselt samasugune! Väga kindel süsteem ja ei mingit kõrvalekaldumise talumist :)

Kui mul puhaste/kuivade taldrikute kapis on kolme sorti suurte taldrikute asetussüsteem üldiselt igale kasutajale arusaadav juba peale vaadates, siis keskmise suurusega taldrikutega paistab see olevat loogline vaid mulle.

Ühel korral võttis nõud masinast Vanamees ja asetas kõik omale kohale. Ta sai sellega vägagi tublilt hakkama, kui välja arvata needsamad keskmised taldrikud. Aga kuna ma olin talle ürituse ja saavustuse/soorituse eest väga tänulik, ei hakanud ma avalikult juukseid katkuma ka. Sest siis kaob soov aidata.
Aga... Kõigepealt käivad täpilised, siis rõngastega, siis sinise servamustriga, siis sinise joonega. Väga kindel järjestus, eksole. Aga mingil imelikul kombel ei olnudk itema seda märganud ja need taldrikud olid läbisegi! Täielik košmaar!
Läksin ja tõstsin need sobival hetkel vaikselt paika ja loodan, et abi tuleb ka teinekord :) Muidu ainult ühed väikesed käed mind püüdlikult abistamas, kuid need on nii hirmus kiired, et ikka juhtub õnnetusi ja seega eelistanpesumasinaga möllata siis, kui käte omanik unedemaal.

Kommentaare ei ole: