pühapäev, november 30, 2014

188/365 - Silmad

Olen ääretult uhke selle üle, et mul on heledad silmad. Küll vesihallid, kuid siiski :)
Arvestades, et ca 1,8% maailma rahvastikust on heledate silmadega, oleme me kahjuks tõeline ohustatud liik ja väljasurev vähemus.

Seetõttu on eriline au heledasilmsete hulka kuuluda. Ja no vähemalt kaks heledasilmset olen ma suutnud juurde produtseerida ka :)

2 kommentaari:

Loojangukuma ütles ...

Heledad silmad on ilusad! :)

Eriti ilus on tume pea ja heledad silmad- kontrast :)

Anonymous ütles ...

Ma olen nii uhke ja õnnelik, et saan olla siin, et jagada seda tähelepanuväärset, imelist ja erakordset tunnistust, ma lihtsalt ei suuda praegu uskuda, et mu endine on siin koos minuga, palub kõiki oma halbu tegusid ja räägib mulle, kuidas ta tundis end kogu aeg tühjana ta oli ära, jättis mu maha ja tegi mulle nii palju haiget pärast lahutust, mis juhtus mõni kuu tagasi. Ja kogu see ime juhtus kohe pärast seda, kui ma palusin dr EGWALIlt abi, olen täna maailma kõige õnnelikum naine, ma ütleksin, et mul on endine jälle kõrval. See on ime minu ja mu pere jaoks ning igavene nauding ja rõõmsameelsus. Ma olen praegu nii õnnelik ega tea, kui palju väljendada oma tänu ja tunnustust dr EGWALI -le. Soovitan teda väga, kui vajate viivitamatut abi, kuna see on tagatud, usaldage mind.
Saatke talle täna e -kiri /dregwalispellhome@gmail.com või kaudu
WhatsApp: +2348122948392